De waarheid achter het lijden van belegerde Palestijnse vluchtelingen in Yarmouk

Mediawerkgroep Syrië

BdyRd8ECcAAfOm8 Een hulpkonvooi dat door rebellen werd tegengehouden om noodlijdende burgers in het vluchtelingenkamp van Yarmouk in Damascus te bevoorraden.

Terroristen blokkeren voedselhulp voor inwoners van Palestijns kamp Yarmouk

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 17 januari 2014

Beste allemaal,

Geen twijfel dat wat er gebeurt in Yarmouk – de Palestijnse buurt in Damascus – en in de rest van Syrië elke tragedie te boven gaat. Gewapende terroristische groeperingen – waaronder al-Nusra en anderen – saboteerden pogingen om hulp te bieden aan mensen in het kamp. Het Libanese dagblad Assafir citeerde het ooggetuigenverslag van de Palestijnse minister van Arbeid. Hieronder volgt een snelle vertaling van het originele artikel in het Arabisch:

De Palestijnse minister van Arbeid, Ahmed Majdalani, die gisteren in Damascus was, beschuldigde terreurgroeperingen ervan een konvooi met voedsel en medische hulp de toegang tot het vluchtelingenkamp van Yarmouk te beletten. Ze gebruiken de inwoners als gijzelaars in deze Syrische crisis.

Het hulpkonvooi…

View original post 2.121 woorden meer

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Geen categorie

Een Reactie op “De waarheid achter het lijden van belegerde Palestijnse vluchtelingen in Yarmouk

 1. https://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/01/29/de-terreur-tegen-palestijnen-in-syrie-video/

  Hoe rebellen van het Vrije Syrische Leger (VSL) Palestijnse vluchtelingen in al-Yarmouk deden vluchten.

  MEDIAWERKGROEP SYRIE – 29 januari 2013 – Al-Yarmouk kamp, het grootste Palestijnse gebied in Damascus in Syrië, was altijd hun buurt. Palestijnen zijn en zullen altijd onze broeders blijven.

  Terroristen van het VSL vielen het kamp aan toen hun zionistische leiders hen vroegen dit te doen.

  Palestijnen zijn niet Assad’s aanhangers en Bashar al-Assad wilde hen ook niet betrekken bij de Syrische crisis, maar de door zionisten gesteunde criminelen van het VSL vielen hen toch aan. Ze terroriseerden hun huizen en dwongen de Palestijnen om opnieuw dezelfde nachtmerries van de vlucht in 1948 te herbeleven. Alle video’s werden opgenomen door terroristen van het VSL die voor de camera’s opscheppen over hun misdaden en dit de ’openstelling van al-Yarmouk kamp’ noemen. Ze bevrijdden het kamp van zijn eigen mensen en brachten dood in hun huizen.

  Op 1:07 kunnen we zien hoe ze moedige Palestijnen die proberen om hun huizen te verdedigen ontvoeren en op 1:44 doden. De ‘slachter’ bedreigt alle Palestijnen met hetzelfde lot als zij president Assad zullen blijven steunen.

  Malik Imran.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s